970

Pernar radi maloumne samopromocije otvorio bebi Facebook profil

Uz fotografiju svojeg tek rođenog djeteta, sina Noe, saborski zastupnik Ivan Pernar pohvalio se na svojoj Facebook stranici da je "Noa dobio FB stranicu". 

Pernar, koji se javno protivi cijepljenju, istodobno je najavio da će na toj stranici čiji je naziv ''Mali Noa koji nikad nije cijepljen'' objavljivati sve dogodovštine s odbijanjem cijepljenja, (ne)upisom u vrtić, prekršajnim sudom, preboljene bolesti i zanimljive detalje iz njegovog razvoja.

Saborski zastupnik protiv najuspješnije medicinske prakse u povijesti

Bivši živozidaš otvoreno se protivi cijepljenju, najuspješnijoj medicinskoj praksi u povijesti, pa je tako nedavno, odmah po rođenju sina Noe, javno ustvrdio da ga neće cijepiti. No iako je cijepljenje beba zakonska obaveza, Pernar zbog toga neće biti prijavljen, što je Index nedavno problematizirao.

Pravobraniteljici za djecu uputili smo upit je li korektno na takav način od malodobnog djeteta raditi reality show i kakva su u ovom slučaju prava djeteta, posebice jer je najavljeno objavljivanje zdravstvenih podataka o djetetu, a njezin odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.