970

"Medicinska sestra" Veronika razbijala i oštetila auto dr. Jusupa

POLICIJA je zabilježila novi incident između 54-godišnjeg Gorana Jusupa i 26-godišnje Veronike Pecolaj, liječnika iz Obrovca i njegove lažne medicinske sestre koji je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad.

Prošle subote u Ulici hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu policija je zatekla Veroniku kako iskrivljuje zadnju registracijsku pločicu na Audiju zadarskih tablica u vlasništvu dr. Jusupa. Pritom je nekoliko puta nogom udarala u automobil, javlja Zadarski.

Prema informacijama iz policije, Veronika je bila u rastrojenom stanju. Pružena joj je hitna liječnička pomoć u Obrovcu, a nakon toga je puštena kući. Dr. Jusup nije podnio nikakvu prijavu protiv nje.

Podsjetimo, u travnju je objavljena priča o obrovačkom liječniku Goranu Jusupu, koji je izgubio oko tisuću pacijenata u pola godine te zaposlio navodnu medicinsku sestru Veroniku Pecolaj, za koju je potvrđeno da nema licencu za rad.

Na njih dvoje pacijenti su se žalili mjesecima. Epilog ovog kaosa u obrovačkom Domu zdravlja bilo je otkazivanje ugovora nakon dvije izvanredne inspekcije.