970

Palfi: Molila sam Bunjca da Sinčića ostavi doma da djeca odrastaju uz oca

Potpredsjednica Živog zida Vladimira Palfi, gostujući u RTL Direktu, odgovorila je na prozivke saborskog zastupnika Branimira Bunjca da je "privatizirala stranku" i da se u stranci ništa ne može dogoditi bez nje.

Na pitanje je li ona "siva eminencija" i donosi li sama sve odluke u stranci, kao što je prozivaju Bunjac i Ivan Pernar, Palfi je kazala da ni jednu odluku nije dosad donijela samostalno osim one da ne želi biti na listi za Europski parlament.

"Ja sam molila i nazvala Bunjca, još uvijek imam taj razgovor, da ne stavlja predsjednika stranke u pat-poziciju da mora otići u Europski parlament jer ne može rotirati ljude", kazala je Palfi.

Palfi je, kako je rekla, molila Bunjca da Ivan Sinčić ne ide u Bruxelles u Europarlament nego da ostane kod kuće odgajati djecu.

"Rekla sam mu da imamo dvoje male djece doma i molila sam ga da ga ostavi doma i da nam da priliku da djeca odrastaju uz oca. No njega je to jako slabo zanimalo", kazala je Palfi.

Tužit će Bunjca

Rekla je da je u kampanji sve kandidate Živog zida nagovarala da idu u što više emisija i sučeljavanja. To se donekle kosi sa stavom Živog zida koji je u kampanji dosta napadao medije zbog, kako oni smatraju, lošeg odnosa koji mediji imaju prema njima.

"Ako je netko te ljude ograničavao, onda će oni vjerojatno svi upirati prstom u Bunjca koji je zapravo stalno govorio da se njega ograničava i da ne može ići na sučeljavanja, iako je čovjek imao tri godine saborsku pozornicu i stvarno bi bilo lijepo da je i netko drugi imao priliku pokazati koliko može i koliko zna", kazala je Palfi te dodala kako će tužiti Bunjca zato što je rekao da laže o puštanju njegove snimke u javnost.