970

Radi Kolinde bajkerima iz Osijeka naređeno da ne rade buku?

Članovima Moto kluba Osijek naređeno je da ne smiju proizvoditi buku na svojem moto susretu koji se održava ovoga vikenda i to, kako tvrde članovi tog kluba, radi Kolinde

Naredbu im je izdao Grad Osijek u kojem tijekom vikenda službeno započinje i manifestacija Osječko ljeto kulture.

"Došlo je do nemalih promjena... nakon svih ovih godina truda i rada, zalaganja, a tako i u ovih godinu dana, od prošlog moto susreta, kada su sve dozvole na vrijeme prikupljene za organizaciju i održavanje susreta MK Osijek, u zadnji tren, što bi rekli 5 do 12, grad sabotira održavanje istih preko Osječkog ljeta kulture", stoji u Facebook objavi jednog od članova MK Osijek.

Naime, praizvedbom sceno-kino romana koja počinje u 22 h, a bit će nazočna i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a za isto vrijeme je najavljen koncert Opće opasnosti na lijevoj obali Drave, prema riječima članova MK Osijek zabranjeno im proizvoditi buku od tog vremena, javlja lokalni portal SiB.hr.

"Upućena je i žalba na konto svih ugovora i dogovora ali je grad užurbano dostavio odbijenicu", kažu u MK Osijek i dodaju: "Koncert je pomaknut na 19 h, sav ostali program BIT ĆE ODRŽAN uz malo više muke, ali će klub to muški odraditi i pokazati i tako svoju veličinu", poručili su bajkeri. 

Kolindin Ured demantira

Iz Ureda predsjednice neslužbeno doznajemo kako Kolinda ipak neće ići u Osijek. 

Iz Kolindina su Ureda u neslužbenom razgovoru kazali kako nije točno da bi predsjednica, ni u slučaju da dolazi u Osijek, tražila promjene termina nekih aktivnosti.