970

Starac masturbirao u ZET-ovom autobusu, ejakulirao na sjedalo pored djevojke

Vrlo neugodan incident dogodio se u Zagrebu u ZET-ovom autobusu na liniji 124 koji prometuje na relaciji Črnomerec - Stenjevec.

Naime, stariji muškarac je, prema riječima djevojke koja se vozila u autobusu, ejakulirao pored nje po sjedalu i podu, a onda je s otkopčanim hlačama, skrivajući spolovilo vrećicama koje je nosio, pobjegao iz autobusa.

Uznemireni putnici pozvali su policiju, a autobus se zaustavio, upalio sva četiri žmigavca i pričekao je policiju koja je ubrzo i stigla na mjesto događaja. 

Iz zagrebačke policije su za Index potvrdili da rade na ovom slučaju. "Policiji je prijavljen ovaj događaj. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", rekli su kratko. 

Na društvenim mrežama kasnije se pojavila fotografija pohotnog starca.

Index je stupio u kontakt s djevojkom pored koje je ejakulirao starac. Djevojka, čiji ćemo identitet zaštititi, a poznat je redakciji, ispričala nam je što se dogodilo.

"Postao je jako nemiran, imala sam što i vidjeti"

"Ušla sam na Črnomercu u autobus linije 124 vraćajući se iz Vinogradske bolnice s terapije. Autobus je stajao kojih 10-ak minuta prije polaska, nisam gledala na sat, ali naknadno sam saznala da je polazio u 11:05. Sjedila sam do prozora, na krilu sam držala torbu i vrećicu, a dotični je sjeo do mene. Nisam obraćala pažnju unatoč što me cijelo vrijeme gurkao, niti sam shvaćala što radi, mislila sam da ima malo mjesta zbog stvari koje sam držala, a i on je imao više vrećica. Kad je postao jako nemiran i kad me počeo sve vise stiskati prozoru sam ga malo bolje pogledala i imala sam što vidjeti. Zaderala sam se kako ga nije sram, na što je skočio i sve obavio po sjedalu i podu i tako izletio na stanici Kustošija, prvoj stanici od Črnomerca. Bus se zaustavio na stanici Vrapče jer su putnici inzistirali da se pozove policija... Mene je bilo toliko sram da nisam htjela ni prijaviti, ali su drugi putnici inzistirali", ispričala je Indexu djevojka. 

Ovo mu nije prvi put?

Kaže kako je čula da starcu ovo nije prvi put da radi ovako nešto u javnom prijevozu.

"Fotografiju je uslikala putnica pored mene, ali eto već kad je izašao iz busa, tako da nažalost imamo samo ovu fotografiju. Koliko vidim po komentarima, ljudima je poznat, već dvije godine ordinira po javnom prijevozu na tom području", kazala je.