970

Objavljeno koliko je novca prikupljeno za Milu, iznos je još narastao

Iznos prikupljen za malenu Milu, djevojčicu koja je posljednjih dana ujedinila Hrvatsku, a danas s roditeljima otputovala na liječenje u SAD, još je narastao. 

Nakon što je prekjučer popodne dosegao gotovo 35 milijuna kuna, prikupljeni iznos za liječenje Mile Rončević jučer je bio još veći, i to za nekoliko milijuna kuna.

Do 16:25 sati jučer na računu Marina Rončevića, Milina oca, i onome Zaklade Nore Šitum bilo je 5.590.318,65 eura, odnosno više od 37 milijuna kuna. Prikupljeni iznos i dalje se može pratiti na stranici lifeformila.com.

Novac se prebacuje za prvo sljedeće dijete koje bude trebalo liječenje

Prema najavama obitelji Rončević i Đane Atanasovske, predstavnice Zaklade i mame Nore Šitum, novac će biti preusmjeren na račun Zaklade Nora Šitum te iskorišten za prvo sljedeće dijete koje bude trebalo liječenje. 

Otac malene Mile još je ranije zamolio da se novac više ne uplaćuje na njegov račun. 

Otac pozvao ljude da ne uplaćuju više na njegov račun

"Ljudi, hvala. Nemojte više uplaćivati na moj žiro jer su sredstva debelo premašena i ne znam što dalje. Zamolit ćemo Predsjednicu i Vladu da se razlika smije neoporezivo prebaciti na sljedeću humanitarnu akciju... Ne znam tehnikalije, ali molim SVIH da ovo podijele da se vidi. Volimo Vas, predivni ste!", objavio je Marin Rončević na Facebooku.