970

Vučić: Nema te sile koja će me naterati da razgovaram sa liderima opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga ne zanima da razgovara sa liderima opozicije, dok je za dijalog sa građanima uvek otvoren.

U intervjuu za televiziju Pink, Vučić je rekao da su mnogi želeli da razgovaraju sa njim, ali da on ne želi da razgovara sa (liderima opozicije) Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i Boškom Obradovićem i da ne postoji ta sila koja će ga naterati na to.

"Mene to ne zanima. Ja sa njima neću da se sastanem. Za narod i za građane sam uvek otvoren. A za ove lopove ne. A zašto nisu u zatvoru, to je teško pitanje. Zato što su celokupan pravosudni sistem oni postavili. Što da ja pričam sa nekim ko priča da ja urušavam teritorijalni integritet, a u njihovo vreme Kosovo proglasilo nezavisnost i Crna Gora otišla iz Jugoslavije", rekao je on.

Govoreći o protestima opozicije, Vučić je rekao da najveća podrška tim skupovima u Beogradu stiže iz medija Zagreba, Sarajeva i Prištine i da je potrebno da se ljudi zamisle zbog čega je to tako.

Očigledno da Vučić, kad ne zna šta da kaže, opet širi mržnju i teorije zavere prebacujući loptu na druge zemlje iz regiona, samo da se ne bi pričalo o protestima građana u Beogradu i drugim gradovima Srbije.